“Esittelemme upeat syvänsiniset haalarimme selkäpuolelta. Tyylin lisäksi asuvalintaamme ohjaa käytännöllisyys. Meillä ei oikeastaan ole kuin kaksi suosikkityyliä, pikkutakki tai tämä. Näin lumituiskussa tämä on ehdoton valinta. Tarjoustalon sormikkaissa on erittäin hyvä pito, ne maksoivat 2 euroa alelaarissa. Kaivatessamme uusia vaatteita suuntaamme Hervantaan.”

“Pahat poliisit”, liikenneasema

About lande1

Tyylin Julian Assange - mysteerisesti etulinjassa autenttisen pukeutumisen puolesta!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to

 1. Macu says:

  Miten saitte ne kuvaan?! Vai onko tämä salaa otettu..? Hianoa joka tapauksessa! Kauniit haalarit, mulla on vähän samanlaiset mutta vaaleammat ja eri toi teksti.

  • lande1 says:

   Hei Macu! Landelooksiin ei kuvata ketään salaa. Myös nämä tyylikkäästi pukeutuneet herrat bongattiin liikenteestä ja ikuistettiin itse toivomastaan kulmasta. Kuvasta näkyy hieman huonosti, mutta vasemmanpuoleinen mannekiini poseeraa radiopuhelin kädessään.

 2. Macu says:

  Vau. Ihailen. Ei voi muuta sanoa..

 3. Heidi says:

  Noita poliisien haalareita ei taida saada mistään? Kerran oli sellaiset lainassa yhdeltä poliisisedältä kun kaverit teki leffaa ja kokeilin niitä, mutta niihin olisi mennyt 2,5 meikäläistä. Laadukasta vaatetta ovat.

 4. Karo says:

  Olisi kiva tietää, mitä poliiseilla on siellä haalareiden alla, että pysyvät lämpimänä. Eivät ainakaan näytä pelkät haalarit kovin lämpimiltä. Kysyppä seuraavan kerran ko kohtaat poliiseja!

 5. Sinuli says:

  Kyllä on komeet haalarit,on!Miten ne voikaan sopia niin mahtavasti polliisille ku polliisille,ja aina yhtä tyylikäs lopputulos 🙂 Ammattisalaisuus lienee?

 6. pinkki says:

  Puvun rauhoittava sininen väri tekeee aina vaikutuksen .Itse puku sopii nuremmalle ja vanhemmalle yhtä hyvin . Luottamusta herättävä hyvä kokonaisuus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s